Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

War of the Spark

De voorverkoop van boosters, boosterboxes, bundles, planeswalker decks en theme boosters is begonnen. Alle losse kaarten zijn te bestellen. In elke booster zal een Planeswalker zitten! Van Liliana tot Kiora, van Ugin tot Tamiyo en van Tibalt tot Teferi, je kan het zo gek niet bedenken. Planeswalkers KasminaDavriel CaneTeyo Verada en The Wanderer maken voor het eerst hun opwachting en Mu Yanling voor het eerst in standard.

Vacature voor webshopmedewerker in Gouda

Ben je een zorgvuldige, harde werker en heb je geen problemen met het aanhoren of je afsluiten van heel veel slechte grappen, reageer dan snel!

War of the Spark loterij

Voor elke € 25 die je per bestelling uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 25 januari uitgeven, zijn allemaal geldig voor deze loterij!

  1. Hoofdprijs: Berg War of the Spark spul (waaronder een Boosterbox en Bundle)
  2. Verschillende prijzen

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 28-04-2019 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Ravnica Allegiance loterij

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. Hoofdprijs: Ravnica Allegiance Boosterbox + Bundle + Magicers Playmat + 5 Theme boosters + Planeswalker deck set - Jan Pouwels
  2. Magicers Playmat + 5 Theme boosters - Alex Meijerink
  3. Magicers Playmat + Planeswalker deck set - sven kobus
  4. 6 boosters - Matthijs van Polen
  5. 6 boosters - W.B. van Veen

Ravnica Allegiance

Bestel de singles van Ravnica Allegiance en alle boosters en boxes in onze webshop.

Relic Tokens Lineage Collection

De nieuwe reeks Relic Tokens is uit: de Lineage Collection! Met tokens als Karn, Liliana, Lifelink en Deathtouch Wurm, Liliana en Poison.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home