Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Kamigawa: Neon Dynasty

Terug naar Kamigawa, maar dan in sci-fi modus. De booster(boxe)s, prerelease packs en bundles van Kamigawa: Neon Dynasty zijn te bestellen in de voorverkoop. De release is op vrijdag 18 februari.

Commander Collection Black

Commander Collection Black komt uit op vrijdag 28 januari. De singles zijn ook te bestellen in de presale.

Innistrad: Crimson Vow

De singles (ook showcase en borderless en Commander) en booster(boxe)s, prerelease packs en bundles van Innistrad: Crimson Vow zijn te bestellen. De release is op vrijdag 19 november.

Loterij · Kwartaal 1

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 31-03-2022 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 4

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 49,20 winkeltegoed - Joost uit Mierlo
  2. 32,85 winkeltegoed - Jadzia uit Heerlen
  3. 29,00 winkeltegoed - Harm uit Heeze
  4. 25,00 winkeltegoed - Micky uit Amersfoort
  5. 57,50 winkeltegoed - Rutger uit Haarlem
  6. 106,45 winkeltegoed - Luuk uit Katwijk aan zee

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home