Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Brawl Decks

De tweede lichting Brawl Decks is eindelijk binnen. De oplage is helaas weer erg beperkt waardoor we een beperkt aanbod hebben.

Throne of Eldraine Collector Boosters

We hebben weer een kleine hoeveelheid Collector Boosters geleverd gekregen (ondanks dat dit met de release van Throne of Eldraine was aangekondigd als eenmalige aanbieding). De prijs is wat verhoogd vanuit Wizards of the Coast waardoor we helaas niet meer de oude prijs kunnen hanteren.

Bezorging in december

Rondom de feestdagen heeft PostNL het erg druk met de bezorging van enveloppen en pakketten. Daardoor kan de levering van bestellingen vertraagd zijn, met name de enveloppen, ondanks dat we je bestelling natuurlijk net zo snel versturen als altijd.

Gift Bundle Throne of Eldraine

Heel leuk als cadeau natuurlijk, maar toch vooral voor jezelf een feestje: de Gift Bundle van Throne of Eldraine bevat hetzelfde als een gewone bundle, maar daarbovenop nog een Collector Booster! De buitenkant met Candy Cane Rowan maakt het een gezellig geheel.

Throne of Eldraine

De losse kaarten en de boosterboxes, bundles, etc. van Throne of Eldraine zijn te bestellen.

Commander 2019

De commander 2019 decks zijn ruim aanwezig in onze webshop.

De losse kaarten zijn ook volop op voorraad.

Theros: Beyond Death loterij

Voor elke € 25 die je per bestelling uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 12 juli uitgeven, zijn allemaal geldig voor deze loterij!

  1. Hoofdprijs: Berg aan Theros: Beyond Death
  2. Andere prijzen

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 31-01-2020 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Throne of Eldraine loterij

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. Hoofdprijs: Berg aan Throne of Eldraine - Martijn van Leeuwen
  2. Magicers Playmat + 5 Theme boosters - Jurriën Bakelaar
  3. Magicers Playmat + Prerelease pack - Sven Vosselman
  4. Prerelease pack - Dirk Pulles
  5. Prerelease pack - Robin Schinkel

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home