Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering-spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels.

Phyrexia: All Will Be One Bundle: Compleat Edition

We beginnen vrijdag 10 februari om 16.00 uur met de voorverkoop van de Phyrexia: All Will Be One Compleat Bundles en je kan dan een bestelling plaatsen (en zodoende je bundle reserveren). Vanwege de populariteit van de bundle hanteren we een maximum van 2 exemplaren per klant.

Het is mogelijk om een notificatie per e-mail te ontvangen wanneer de bundle te bestellen is in onze webshop, door de knop te gebruiken op het tabblad 'Op de hoogte brengen' bij het product. De release is op vrijdag 3 maart.

Phyrexia: All Will Be One

We zijn begonnen met de verkoop van losse kaarten, booster(boxe)s, bundles, prerelease packs en commander decks van Phyrexia: All Will Be One!

We hebben toestemming gekregen om tijdens de release van Phyrexia: All Will Be One producten al voor de releasedatum van 10 februari te versturen of klaar te zetten voor klanten! We gaan ons best doen om bestellingen met losse kaarten uit Phyrexia: All Will Be One zo snel mogelijk af te handelen (met maximale afhandeldatum van 8 februari, alsnog twee dagen voor de releasedatum!). Voor klanten die hun bestelling graag zo snel mogelijk willen ontvangen of bijv. op 3 of 4 februari tegelijkertijd willen ophalen met hun bestelling met sealed product, hebben we het wel mogelijk gemaakt om een voorkeursdatum op te geven (na het plaatsen van een bestelling, via het bestellingenoverzicht), zodat we kunnen proberen een bestelling prioriteit te geven. Onder alle bestellingen met een flexibele afhandeldatum verloten we nog extra prijzen, als dank voor de flexibiliteit! Meer informatie

Dominaria Remastered

Dominaria Remastered boosters en boosterboxes zijn nu te bestellen in onze webshop!

Jumpstart 2022, The Brothers' War Gift Bundle, Starter Commander Decks en Pioneer Challenger Decks

De release van december:

Loterij · Kwartaal 1

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 31-03-2023 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 4

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 42,00 winkeltegoed - Igor uit Leeuwarden
  2. 15,00 winkeltegoed - Koen uit Gouda
  3. 49,85 winkeltegoed - Nick uit Heerhugowaard
  4. 185,35 winkeltegoed - Tiemen uit Zwolle
  5. 7,80 winkeltegoed - Maarten uit Ede

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home