Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Kaldheim

We zijn begonnen met de voorverkoop van Kaldheim. Vanwege de lockdown-maatregelen van de overheid, die effect hebben tot na de release date van Kaldheim op 5 februari, is het niet mogelijk om te kiezen voor ophalen als verzendmethode.

Commander Legends

Draft booster(boxe)s en singles zijn te bestellen in de webshop.

Zendikar Rising Gift Bundle

We hebben dit jaar weer de gift bundle te koop, die je natuurlijk stiekem het beste voor jezelf kan kopen, maar vooruit, je kan de bundle ook cadeau doen.

Win je aankoopbedrag terug!

Nieuw: met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Begin april zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Goed om te weten: we werken vanaf nu niet meer met losse loten maar elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 31-03-2021 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Magicers Eindejaars Loterij

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. Hoofdprijs: € 250 winkeltegoed - Niels Klaver
  2. € 75 winkeltegoed - Pinar Yalcin
  3. € 50 winkeltegoed - Willem
  4. € 25 winkeltegoed - Hugo van Dijk
  5. € 25 winkeltegoed - Maarten Gaasbeek Janzen

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home