Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Innistrad: Midnight Hunt

We zijn begonnen met de voorverkoop van gewone singles, commander singles en sealed products van Innistrad: Midnight Hunt. De release is op vrijdag 24 september.

Update 23 september: We hebben de voorraad losse kaarten aangevuld.

Adventures in the Forgotten Realms

De voorverkoop van sealed products en singles van Adventures in the Forgotten Realms is begonnen. En last but not least: de singles van de Commander Decks! Met toppers van reprints zoals Kindred Summons, Disrupt Decorum, Sword of the Animist, Phantasmal Image en Puresteel Paladin, maar ook gouwe nieuwe zoals Galea, Klauth en Karazikar.

De release is op vrijdag 23 juli.

Loterij · Kwartaal 3

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Begin juli zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 30-09-2021 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 2

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 296,85 winkeltegoed - Alex uit Uden
  2. 3,15 winkeltegoed - Jonathan uit Goes

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home