Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering-spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels.

Lord of the Rings en Aftermath

We beginnen op vrijdag 21 april met de voorverkoop van sealed product van Lord of the Rings en March of the Machine Aftermath.

March of the Machine

We zijn begonnen met de voorverkoop van booster(boxe)s, bundles, prerelease packs en commander decks van March of the Machine!

Phyrexia: All Will Be One Bundle: Compleat Edition

We beginnen vrijdag 10 februari om 16.00 uur met de voorverkoop van de Phyrexia: All Will Be One Compleat Bundles en je kan dan een bestelling plaatsen (en zodoende je bundle reserveren). Vanwege de populariteit van de bundle hanteren we een maximum van 2 exemplaren per klant.

Update 16.07 uur: De Compleat Edition Bundles zijn inmiddels helaas uitverkocht in de voorverkoop. Er is helaas niets bekend over een eventuele extra oplage van deze bundles.

Phyrexia: All Will Be One

We zijn begonnen met de verkoop van losse kaarten, booster(boxe)s, bundles, prerelease packs en commander decks van Phyrexia: All Will Be One!

Loterij · Kwartaal 2

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 30-06-2023 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 1

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 18,00 winkeltegoed - Roland uit Roosendaal
  2. 10,30 winkeltegoed - Willem uit Den haag
  3. 32,45 winkeltegoed - Misha uit Utrecht
  4. 68,80 winkeltegoed - Martijn uit Zutphen
  5. 35,45 winkeltegoed - David uit Wintelre
  6. 75,40 winkeltegoed - Guus uit Sint pancras
  7. 59,60 winkeltegoed - Nick uit Leiden

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home