Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering-spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels.

Jumpstart 2022, The Brothers' War Gift Bundle, Starter Commander Decks en Pioneer Challenger Decks

In december verschijnen meerdere nieuwe producten die nu te preorderen zijn in ons webshop:

We verwachten op donderdag 1 december de voorraad singles van Jumpstart 2022 aan te vullen.

Brothers' War

We zijn begonnen met de voorverkoop van losse kaarten (regulier, commander, varianten) booster(boxe)s, bundles, prerelease packs en commander decks van Brothers' War!

We hebben toestemming gekregen om tijdens de release van Brothers' War producten al voor de releasedatum van 18 november te versturen of klaar te zetten voor klanten! We gaan ons best doen om bestellingen met losse kaarten uit Brothers' War zo snel mogelijk af te handelen (met maximale afhandeldatum van 16 november, alsnog twee dagen voor de releasedatum!). Voor klanten die hun bestelling graag zo snel mogelijk willen ontvangen of bijv. op 11 of 12 november tegelijkertijd willen ophalen met hun bestelling met sealed product, hebben we het wel mogelijk gemaakt om een voorkeursdatum op te geven (na het plaatsen van een bestelling, via het bestellingenoverzicht), zodat we kunnen proberen een bestelling prioriteit te geven. Onder alle bestellingen met een flexibele afhandeldatum verloten we nog extra prijzen, als dank voor de flexibiliteit! Meer informatie

Loterij · Kwartaal 4

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 31-12-2022 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 3

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 14,40 winkeltegoed - Roderick uit Utrecht
  2. 55,60 winkeltegoed - Thomas uit Wijchen
  3. 26,55 winkeltegoed - Jelle uit Hoofddorp
  4. 60,85 winkeltegoed - Joeri uit Hattem
  5. 18,95 winkeltegoed - Tinus uit Bilthoven
  6. 123,65 winkeltegoed - Siemen uit Ede

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home