Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering-spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels.

Doctor Who

De voorverkoop van sealed product van Doctor Who is begonnen. De release en datum van verzending voor voorverkoop-bestellingen is op vrijdag 13 oktober.

Lord of the Rings Holiday Release & Lost Caverns of Ixalan

We beginnen op vrijdag 13 oktober met de voorverkoop van de Lord of the Rings Holiday Release en Lost Caverns of Ixalan (na de release van Doctor Who).

Wilds of Eldraine

De verkoop van sealed product en de singles van Wilds of Eldraine is begonnen. Dit zijn de links naar de losse kaarten:

We doen ons best om bestellingen met losse kaarten zo snel mogelijk op te sturen. 6 september is de uiterste datum, maar de kans is groot dat we je bestelling sneller versturen.

Loterij · Kwartaal 3

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 30-09-2023 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 2

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 8,25 winkeltegoed - Rens uit Delft
  2. 3,40 winkeltegoed - Roy uit Houten
  3. 35,15 winkeltegoed - Fedde uit Delft
  4. 127,45 winkeltegoed - Pascal uit Roosendaal
  5. 125,75 winkeltegoed - Martijn uit Utrecht

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home