Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Warhammer 40,000 en Unfinity

De preconstructed commander decks van Warhammer 40,000 en de booster(boxe)s van Unfinity zijn beschikbaar in de voorverkoop. De release van beide sets is op 7 oktober.

Dominaria United

De booster(boxe)s van Dominaria United zijn te bestellen in onze webshop en de reguliere singles, die met alternate art en de Commander singles vind je met de volgende links:

Double Masters 2022

De booster(boxe)s van Double Masters 2022 en de singles zijn beschikbaar in onze webshop.

Loterij · Kwartaal 3

Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Aan het begin van het komende kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de volledige pot van € 300 is uitgekeerd.

Elke betaalde bestelling gekoppeld aan jouw account werkt als een lot op zich. Een klant kan maximaal € 300 winnen en de laatste prijs die wordt uitgekeerd is maximaal het verschil in bedrag tussen alle andere prijzen en de prijzenpot.

De uitslag van de loterij maken we kort na 30-09-2022 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Loterij · Kwartaal 2

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 45,00 winkeltegoed - Wim uit Zwijndrecht
  2. 24,25 winkeltegoed - Rens uit Rijswijk
  3. 94,85 winkeltegoed - Frank uit Uitgeest
  4. 99,45 winkeltegoed - Wiljo uit Hoogezand
  5. 21,25 winkeltegoed - B. uit Rotterdam
  6. 15,20 winkeltegoed - Van uit Groningen

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home