Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Ravnica Allegiance loterij

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 oktober uitgeven, zijn allemaal geldig voor deze loterij!

  1. Hoofdprijs: Een berg Ravnica Allegiance spullen (waaronder een Boosterbox en Bundle)
  2. Verschillende kleinere prijzen

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 25-01-2019 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Zomerloterij (2018)

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 100 euro winkeltegoed - MadMedic
  2. 25 euro winkeltegoed - Philip Engelen
  3. 25 euro winkeltegoed - MYPUP-Jean-Paul Koopmans
  4. 25 euro winkeltegoed - maurice meijs
 

Guilds of Ravnica Guild Kits

De Guilds of Ravnica Guild Kits bevatten naast 60 kaarten van je favoriete guild (waarvan 1 foil met alternate art) ook een spindown D20, pin, sticker, deck box en insert geheel in de stijl van je guild. De kaarten zijn uiteraard ook los te bestellen.

Guilds of Ravnica

Er zijn meerdere wegen die naar Ravnica leiden, dus we gaan er weer een keer naartoe. En dat betekent wederom een reprint van shocklands. Maar er zijn natuurlijk ook allerlei nieuwe gezichtenEn de rest van de kaarten.

Commander 2018

Vrijdag 10 augustus is de dag van de release van Commander 2018. Daarin keren Planeswalkers die je commander mogen zijn terug (net als in 2014). Naast 59 nieuwe kaarten zijn er ook reprints als Entreat the Angels, Enchantress's Presence, Avenger of Zendikar en Unwinding Clock.

Budget playset verzamelmap

We bieden zeer betaalbare verzamelmappen voor playsets van Blackfire aan voor als je een voordelig alternatief zoekt voor de mappen van Ultimate Guard.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home