Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Zomerloterij (2018)

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 juli uitgeven, zijn allemaal geldig voor deze loterij!

  1. 100 euro winkeltegoed
  2. 25 euro winkeltegoed
  3. 25 euro winkeltegoed
  4. 25 euro winkeltegoed

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 01-10-2018 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Lenteloterij (2018)

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. 100 euro winkeltegoed - Vincent van Polen
  2. 25 euro winkeltegoed - Bryan Fernand
  3. 25 euro winkeltegoed - Tim van Nieuwenhoven
  4. 25 euro winkeltegoed - Gerson Leukfeldt
  5. 25 euro winkeltegoed - Martijn den Teuling
 

M19 (Core Set 2019)

Deze zomer is er weer een release van een core set, de eerste sinds Magic Origins, met daarin zowel veel nieuwe kaarten als veel reprints. Ditmaal zijn er niet 2, maar 5 verschillende planeswalker decks. Bestel nu alvast je boosterboxes, bundles, losse boosters, planeswalker decks en deck builder's toolkits. De losse kaarten vind je hier.

Global Series Jiang Yanggu & Mu Yanling & Signature Spellbook: Jace

Global Series Jiang Yanggu & Mu Yanling en Signature Spellbook: Jace zijn te koop in onze webshop als sealed product en ook de losse kaarten.

Commander Anthology II & Battlebond

Op 8 juni zijn zowel Commander Anthology II als Battlebond verschenen voor de liefhebbers van multiplayer én de betere reprints. De decks en boosters zijn beschikbaar, evenals de singles van Battlebond en Commander Anthology II.

Dominaria

Jaya, onze goede vrienden Karn, Teferi en Urza zijn eindelijk terug. Zelfs Kamahl heeft beloofd even langs te komen en hij neemt zijn Verdant Force mee. Ook nieuwe gezichten als Valduk, Naban en Lyra zullen hun opwachting maken. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home