Informatie over onze Magic the Gathering winkel

Magicers.nl is een webshop voor kaarten en accesoires van het spel Magic: the Gathering. Wij bieden een groot assortiment, goede service én de beste prijs. Naast de webshop vind je op onze website ook een Magic evenementenpagina en een interactief, informatief community onderdeel. Wij zijn voortdurend bezig om de website en ons aanbod verder te optimaliseren.

Fysieke winkel in Gouda

In juni 2016 heeft Magicers naast de webshop een fysieke winkel, 'Bordspelers', geopend in het centrum van Gouda. Hier vind je een spellenspeciaalzaak met een evenementenzaal en expositieruimte.

Meer over Bordspelers

Werkwijze

Magicers.nl is de enige Nederlandse Magic: the Gathering webshop die werkt met prijsvergelijking. Wij inventariseren de prijzen van onze concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United en hanteren vervolgens hun laagste prijzen, of zelfs nóg lager.

Daarnaast bieden wij service die bij een goede webshop past. Op werkdagen geldt dat bestellingen waarvan de betaling vóór 16:00 binnen is, dezelfde dag nog worden verzonden. Bij iedere bestelling voegen wij gratis extraatjes toe, zoals kaarten en exclusieve tokens. Verder ontvangen klanten voor iedere €25 die besteed wordt in de webshop, loten voor onze loterij. Ook stevig verzendmateriaal om de producten te beschermen hoort bij onze service en daar hoef je niet extra voor te betalen. Enveloppen en pakketten worden meestal door PostNL en in sommige gevallen door DPD afgeleverd.

Over ons

Magicers.nl is in 2011 opgezet door Valentijn Eekels en Hans van Schie, die elkaar leerden kennen als spelers van het spel Magic: the Gathering. Valentijn is verantwoordelijk voor de website, vormgeving en marketing. Hij ziet als creatief ondernemer en bordspelauteur overal mogelijkheden, verbeteringen en creatieve oplossingen. Hans schept orde in de zaak na jarenlange ervaring met het verwerken van jaarrekeningen op een accountantskantoor. Met zijn praktische, behoudende instelling blijven de financiën en voorraad altijd even netjes op orde en de risico’s van Valentijns wilde plannen beperkt.

Contact

Heb je een vraag aan ons? Op onze FAQ-pagina worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven. NB Het kan zijn dat onze e-mails in je spam folder terecht komen. Je kan dit voorkomen door info@magicers.nl toe te voegen aan de lijst van vertrouwde afzenders in je e-mail client (met name van belang bij accounts van Live/Hotmail/MSN).

E-mail: info@magicers.nl
Telefoon: 085 002 00 48 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur)

Naam
E-mailadres
Bericht

Inloggen of Registreren
Home > Info