Informatie over onze Magic the Gathering winkel

Onze webshop Magicers biedt sinds 2011 naast een ruim assortiment van Magic: the Gathering kaarten, accessoires en bordspellen, goede klantenservice en de beste prijs. We beheren sinds 2016 tevens de winkel Bordspelers in Gouda waar je naast het spelen van Magic evenementen, terecht kunt om bestellingen op te halen of ons grote assortiment bordspellen te bekijken. We zijn voortdurend bezig om onze website, het aanbod en onze klantenservice te optimaliseren.

Werkwijze

Magicers is de enige Nederlandse Magic: the Gathering webshop die werkt met prijsvergelijking. Wij inventariseren de prijzen van onze concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United en hanteren vervolgens hun laagste prijzen, of zelfs nóg lager.

We zien het leveren van de beste klantenservice als onze onderscheidende kracht en nemen dit heel serieus:

 • Lage prijzen · We zien het bieden van lage prijzen als onderdeel van een goede klantenservice en zullen ons daarom altijd inzetten voor concurrerende prijzen.
 • Snelle verzending · Je kunt ervan op aan dat we bestellingen waarvan we de betaling op werkdagen voor 15.00 uur hebben ontvangen nog dezelfde dag verzenden, zodat je z.s.m. kunt genieten van jouw bestelling.
 • Gratis extraatjes · We voegen bij elke bestelling gratis extraatjes toe, zoals kaarten en tokens die we exclusief voor onze klanten hebben laten ontwerpen.
 • Goede bescherming van producten · We zorgen voor stevig verzendmateriaal om bestellingen te beschermen tijdens het verzendproces en we rekenen hier niet extra voor.
 • Kwartaal-loterij · Met elke bestelling die je plaatst in onze webshop, maak je kans om het aankoopbedrag te winnen in winkeltegoed! Elk kwartaal zal onze robot willekeurig winnaars kiezen tot de pot van € 300 is uitgekeerd.
 • Hulp bij problemen · Je kunt ervan op aan dat we problemen snel en effectief oplossen.

Over ons

Magicers is in 2011 opgezet door Valentijn Eekels en Hans van Schie, die elkaar leerden kennen als spelers van het spel Magic: the Gathering. Valentijn is verantwoordelijk voor de website, vormgeving en marketing. Hij ziet als creatief ondernemer en bordspelauteur overal mogelijkheden, verbeteringen en creatieve oplossingen. Hans schept orde in de zaak na jarenlange ervaring met het verwerken van jaarrekeningen op een accountantskantoor. Met zijn praktische, behoudende instelling blijven de financiën en voorraad altijd even netjes op orde en de risico’s van Valentijns wilde plannen beperkt.

Binnen ons bedrijf werken verder alleen werknemers met vergelijkbaar slechte humor zodat er altijd een goede sfeer is, behalve wanneer de muzieksmaak botst (Michael Jackson mag bijv. alleen nog op tijdens het sorteren van kaarten van nieuwe sets). Ten slotte werkt er nog een robot voor ons die o.a. verantwoordelijk is voor het automatisch beantwoorden van berichten.

Contact

Voor het allersnelste antwoord op een veelvoorkomende vraag kun je het best terecht op onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een bericht naar info@magicers.nl. We beantwoorden over het algemeen snel en streven ernaar om in het ergste geval binnen 24 uur antwoord te geven.

Het kan zijn dat onze e-mails in je spam folder terecht komen. Je kan dit voorkomen door toe te voegen aan de lijst van vertrouwde afzenders in je e-mail client (met name van belang bij accounts van Live/Hotmail/MSN).

 • Bordspelers
  E-mail: info@bordspelers.nl
  Facebook: facebook.com/bordspelers
  Telefonisch niet bereikbaar omdat we door het ontvangen van klanten in de winkel niet handig onze aandacht kunnen verdelen zoals dit kan bij het beantwoorden van een e-mail of facebook bericht.
 • Magicers
  E-mail: info@magicers.nl
  Telefoon: 085 002 00 48 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur)
Inloggen of Registreren
Home > Info