Inkoop

Wij zijn altijd op zoek naar near mint, Engelstalige kaarten. Bekijk onze grading guide voor een uitleg over near mint conditie (en andere condities). Je kunt de kaarten die hieronder staan weergegeven aan ons verkopen voor de prijs die achter de titel staat door het aantal in te vullen in het formulier. Ben je klaar met het invullen van het formulier, klik dan op de 'inwisselen'-knop onder aan de pagina. We betalen uit in winkeltegoed of 90% daarvan per bankoverschrijving. NB Om het formulier in te kunnen vullen moet je ingelogd zijn. Als je nog geen account hebt, kan je die in een paar tellen aanmaken.

Je kan zowel non-foil als foil kaarten opsturen voor de hieronder vermelde prijzen. Mocht je foil-kaarten hebben die populair zijn in Commander, Modern of Legacy, kan je ons mailen zodat we je een bod kunnen doen die beter is dan die op de inkooplijst (naar info@magicers.nl). Overigens staan kaarten die uitsluitend als foil zijn uitgebracht wel op onze inkooplijst (bijv. from the vault, masterpieces, duel deck foils).

Bekijk onze complete handleiding voor informatie over hoe je het best kaarten kunt verpakken en toesturen.

Verzameling verkopen

Wil je je verzameling in het geheel verkopen? Dat kan ook. Stuur dan een e-mail met een overzicht van de belangrijkste (meest waardevolle) kaarten uit je collectie en de conditie van de kaarten naar info@magicers.nl. We zullen dan z.s.m. een goed bod doen. Bekijk onze complete handleiding voor informatie over hoe je het best kaarten kunt verpakken en toesturen.

Zoek:
Lijst
Log in om gebruik te maken van de inkooplijst
Inloggen of Registreren
Home > Inkoop