Winkel in Gouda

Bordspelers is de fysieke winkel van Magicers en is gevestigd in het historische centrum van Gouda. Naast een rijk assortiment populaire bordspellen, legt de winkel de nadruk op kunst gemaakt voor games, geanimeerde films en boeken. Onze winkel bevat een speelruimte en expositiewand. We verkopen (mooi-geïllustreerde) spellen, boeken en postkaarten.

Meer over Bordspelers op de Bordspelers Facebook pagina

Magic in de 'Bordspelers' winkel

Magic producten kopen

De meest effectieve manier om Magic producten te kopen bij ons is om een bestelling te plaatsen op de website en bij het winkelmandje als verzendmethode op te geven dat je de producten komt ophalen in Gouda.

Bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst en met iDeal zijn betaald, worden dezelfde dag klaargelegd. Mocht je een bestelling op dezelfde dag willen afhalen, is het aan te raden om contact met ons op te nemen en aan te geven hoe laat je er ongeveer zult zijn. Dan zullen wij ons best doen om voor die tijd de bestelling klaar te hebben liggen zodat je niet hoeft te wachten.

Mocht je in de winkel willen afrekenen (contant of per pin), is dat mogelijk. We verzamelen graag vast jouw bestelling voor je, zodat je daar niet op hoeft te wachten wanneer je bij ons in de winkel staat. Het is daarom aan te raden om contact met ons op te nemen om aan te geven wanneer je er zult zijn.

Speelzaal

We hebben een ruime, sfeervolle speelzaal waar we naast FNM (elke vrijdag vanaf 19.00 uur) en prereleases ook andere Magic evenementen organiseren.

Het is voor ons van belang dat alle spelers (ook beginners!) in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer bij ons een goede tijd kunnen hebben. Door 'The Hatch of Goods' (een luikverbinding met House of Goods) bieden onze buren verse soep en panini's, koffie, thee en andere hapjes en drankjes aan.

Openingstijden

Reguliere openingstijden

Woensdag: van 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag: van 13.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur
Vrijdag: van 13.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: van 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk onze facebookpagina voor mededelingen over afwijkende openingstijden.

Evenementen

Alle Magic evenementen vind je in ons evenementenoverzicht of op de Magicers Facebook pagina

Alle Bordspellen evenementen staan op de Bordspelers Facebook pagina

Adres

Bordspelers
Lange Groenendaal 82
2801 LV Gouda

Inloggen of Registreren
Home > Winkel in gouda