Winkel in Gouda

Onze sfeervolle bordspellenwinkel in Gouda voert naast de Magic: the Gathering producten die we in de webshop aanbieden ook een breed assortiment populaire en bijzondere bordspellen.

Langskomen voor Magic producten

Als je langs wilt komen om losse kaarten en/of accessoires te halen, kun je het best eerst een bestelling plaatsen zodat je niet hoeft te wachten. Het is natuurlijk mogelijk om producten te bekijken voor je ze koopt, alleen liggen Magic producten in veel gevallen niet in de winkel zelf maar in het magazijn. De baliemedewerker helpt je graag.

Bordspellen

We geven graag advies over, en helpen je met het vinden van, het perfecte spel voor een bepaald persoon of een bepaalde gelegenheid.

Speelzaal

We hebben een sfeervolle speelzaal waar we naast FNM (elke vrijdag 19.30 uur) en prereleases ook andere Magic evenementen organiseren. Zo organiseren we elk seizoen een Magic league, waarbij je flexibel wedstrijden kunt spelen zodat je niet per sé op een vrijdagavond of zaterdagmiddag aanwezig hoeft te zijn. Het is voor ons van belang dat alle spelers (ook beginners!) in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer bij ons een goede tijd kunnen hebben.

Magic evenementen

Openingstijden

Openingstijden

Tijdelijke openingstijden

Woensdag 13 - 17
Donderdag: 13 - 17 (we hebben vanwege het virus geen spellenavond/koopavond)
Vrijdag: 13 - 17 (we hebben vanwege het virus geen FNM/koopavond)
Zaterdag: 11 - 17

Bekijk onze facebookpagina voor mededelingen over afwijkende openingstijden.

Adres

Bordspelers
Lange Groenendaal 82
2801 LV Gouda

Meer over Bordspelers op de Bordspelers Facebook pagina

 
Inloggen of Registreren
Home > Winkel in gouda