Handleiding

Je kunt de volgende instructies gebruiken voor het voorbereiden van een inkoop die je wilt verzenden of langsbrengen.

Benodigdheden

 • De kaarten die je bij ons wilt inleveren
 • Als je de kaarten wilt verzenden:
  • Een envelop (liefst met bubbelplastic aan de binnenkant) of een doos
  • Een vel papier of meerdere vellen keukenpapier (geen toiletpapier)
 • Als je de kaarten wilt langsbrengen:
  • Goede bescherming voor het vervoeren van de kaarten (bijvoorbeeld een deck box)

Aandachtspunten

 • Verkoop via de inkooppagina: De kaarten dienen near mint tot mint te zijn en er dus (zo goed als) nieuw uit te zien.
  Verkoop buiten de inkooppagina om (bijv. bij een verzameling): We zijn graag van te voren op de hoogte van de staat van de kaarten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
 • Kijk vooral even naar onze grading guide om eventuele teleurstelling te voorkomen.
 • Zijn de kaarten in de Engelse taal en komen ze uit de juiste set?
 • We ontvangen liever niet alle kaarten in kaarthoesjes. Het is begrijpelijk dat je de duurdere kaarten (grofweg boven de € 5) in hoesjes wilt versturen maar het kost ons veel tijd om de kaarten weer uit de hoesjes te halen.

Stappenplan voor het verzenden

 1. Verkoop via de inkooppagina: Sorteer de kaarten op volgorde van de inkooplijst.
 2. Vouw het (keuken)papier in tenminste 3 lagen (maximaal per ongeveer 50 kaarten, eventueel met waardeloze kaarten boven- en onderop de stapel voor extra bescherming, zeker als je slechts 1 of enkele kaarten opstuurt) strak om de kaarten heen en plak het dicht met een stukje plakband. Op deze manier kunnen de kaarten niet verschuiven en kan het pakje met kaarten tegen een stootje. Zorg dat de plakband de kaarten niet raakt; ze kunnen daardoor beschadigd raken.
 3. Doe de kaarten in een envelop of doos, zorg dat de envelop/doos met plakband of tape secuur is afgesloten, frankeer voldoende en vermeld naast onze adresgegevens ook klein je eigen naam en adresgegevens aan de buitenkant van de envelop/doos. Je bent nu klaar om het op te sturen!

Let op

 • Gebruik geen elastiek bij het samenhouden van de kaarten, dit beschadigt vaak de kaarten.
 • Mocht je de kaarten in een doos versturen, zorg dan dat de doos goed opgevuld is zodat de kaarten niet verschuiven.
 • Mocht je in plaats van (keuken)papier en/of dozen graag accessoires als deck boxes of een verzamelmap gebruiken; dan gaan we er van uit dat je de accessoires niet terug hoeft te ontvangen. We zullen deze accessoires, mits ze in acceptabele staat verkeren, gebruiken als extraatjes of opvulling bij pakketbestellingen. Het opslaan van accessoires is voor ons onhandig en het terugsturen van accessoires kost extra werk en er zijn ook kosten aan verbonden wanneer je geen pakketbestelling plaatst. Mocht je desondanks toch graag een inkoop in accessoires ontvangen die je wilt terugontvangen, laat dit ons graag even weten via e-mail, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de accessoires niet bij de extra's zullen belanden.

Stappenplan voor het langsbrengen

 1. Vergeet in het geval van een inkoop d.m.v. onze inkooppagina niet om de kaarten te sorteren op volgorde van de inkooplijst.
 2. Neem contact met ons op als je graag wilt dat de inkoop direct wordt verwerkt, bijvoorbeeld wanneer je tegelijkertijd een geplaatste bestelling wilt ophalen.
 3. Je kunt de inkoop maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur langsbrengen bij onze winkel aan de Lange Groenendaal 82 in Gouda. Wanneer de winkel gesloten is, kan je aanbellen en komen we naar de voordeur toe.
Zoek:
Lijst
Log in om gebruik te maken van de inkooplijst
Inloggen of Registreren
Home > Inkoop > Handleiding