Corona maatregelen

Samenvattend

Webshop bestellingen · Je kunt als gebruikelijk bestellingen plaatsen in onze webshop. We versturen elke werkdag pakketten en enveloppen.

Ophalen van bestellingen · Je kunt geplaatste bestellingen ophalen op maandag t/m zaterdag vanaf het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen dat de bestelling klaarligt.

Winkelen · De deur van de winkel staat elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11 tot 17. Op dinsdag en woensdag van 11 tot 17 kun je zonder afspraak langskomen voor een kort bezoek. In alle gevallen geldt dat de winkel alleen toegankelijk is wanneer je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten heb en met mondkapje.

Toernooien · Deelname aan onze evenementen kan alleen wanneer je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt en je d.m.v. de CoronaCheck-app kunt aangeven dat je gevaccineerd of negatief getest bent. De gebruikelijke Game Night (donderdagavond) en FNM (vrijdagavond) zijn door de situatie in het land tijdelijk opgeschort maar volg zeker onze agenda, waar we nieuwe toernooien kenbaar zullen maken. Vrij spelen in de speelzaal kan zonder mondkapje en alleen op de achterste twee tafels en na een corona-app-check aan de balie.

Ophalen

  • Winkelen (zonder afspraak) · De winkel is tijdelijk alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00.
  • Bestelling ophalen in de winkel · Nadat je een bestelling hebt geplaatst via social media, e-mail of in onze webshop, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag met het klaarzetten van de bestelling. Zodra de bestelling is klaargezet sturen we je een e-mail en kun je jouw bestelling van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur ophalen.
  • Langsbrengen van bestellingen in Gouda · We brengen bestellingen niet meer op vaste dagen. Mocht je jouw bestelling alsnog graag langsgebracht willen hebben, horen we het graag en proberen we dit in te passen.

Bordspellen

  • Vragen over bordspellen · Voor vragen over bordspellen zijn we via e-mail (info@bordspelers.nl), de Bordspelerspagina op Facebook of de Bordspelerspagina op Instagram bereikbaar. We proberen jouw vragen elke werkdag tussen 10 en 17 binnen een uur te beantwoorden. We zijn in deze tijden telefonisch niet bereikbaar voor vragen over bordspellen.
  • Bordspellen bestellen · Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen via e-mail (info@bordspelers.nl), de Bordspelerspagina op Facebook of de Bordspelerspagina op Instagram. We zorgen voor een snelle afhandeling en sturen je een bestelbevestiging met betaalmogelijkheid via iDeal. Het is natuurlijk ook mogelijk om bordspellen te bestellen in onze webshop, alleen zijn we nog druk bezig met het gebruikersvriendelijk maken van het bestelproces van bordspellen. We raden daarom aan ons een bericht te sturen.

Bereikbaarheid

Speelzaal

  • Toernooien · De gebruikelijke Game Night (donderdagavond) en FNM (vrijdagavond) zijn door de situatie in het land tijdelijk opgeschort maar volg zeker onze agenda, waar we nieuwe toernooien kenbaar zullen maken.
  • Vrij spelen in de speelzaal · Vrij spelen in de speelzaal kan zonder mondkapje en alleen op de achterste twee tafels en na een corona-app-check aan de balie.

Laatste update: 4-12

Inloggen of Registreren
Home > Info > Corona maatregelen