Corona maatregelen

Samenvattend

Webshop bestellingen · Je kunt als gebruikelijk bestellingen plaatsen in onze webshop. We versturen elke werkdag pakketten en enveloppen.

Ophalen van bestellingen · Je kunt geplaatste bestellingen ophalen op maandag t/m zaterdag vanaf het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen dat de bestelling klaarligt.

Winkelen · De deur van de winkel staat elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11 tot 17. Op dinsdag en woensdag van 11 tot 17 kun je zonder afspraak langskomen voor een kort bezoek. In alle gevallen geldt dat de winkel alleen toegankelijk is wanneer je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt en met mondkapje.

Toernooien · We organiseren op dit moment toernooien voor een zeer beperkt aantal maximaal spelers. Deelname aan onze toernooien kan alleen wanneer je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt en je d.m.v. de CoronaCheck-app kunt aangeven dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Verder mogen we op dit moment alleen op 1,5 meter van elkaar spelen.

Ophalen

  • Winkelen (zonder afspraak) · De winkel is tijdelijk alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00.
  • Bestelling ophalen in de winkel · Nadat je een bestelling hebt geplaatst via social media, e-mail of in onze webshop, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag met het klaarzetten van de bestelling. Zodra de bestelling is klaargezet sturen we je een e-mail en kun je jouw bestelling van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur ophalen.
  • Langsbrengen van bestellingen in Gouda · We brengen bestellingen niet meer langs op vaste dagen. Mocht je jouw bestelling alsnog graag langsgebracht willen hebben, horen we het graag en proberen we dit in te passen.

Bordspellen

  • Vragen over bordspellen · Voor vragen over bordspellen zijn we via e-mail (info@bordspelers.nl), de Bordspelerspagina op Facebook of de Bordspelerspagina op Instagram bereikbaar. We proberen jouw vragen elke werkdag tussen 11 en 17 binnen een uur te beantwoorden. We zijn in deze tijden telefonisch niet bereikbaar voor vragen over bordspellen.
  • Bordspellen bestellen · Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen via e-mail (info@bordspelers.nl), de Bordspelerspagina op Facebook of de Bordspelerspagina op Instagram. We zorgen voor een snelle afhandeling en sturen je een bestelbevestiging met betaalmogelijkheid via iDeal. Het is natuurlijk ook mogelijk om bordspellen te bestellen in onze webshop, alleen zijn we nog druk bezig met het gebruikersvriendelijk maken van het bestelproces van bordspellen. We raden daarom aan ons een bericht te sturen.

Bereikbaarheid

Speelzaal

  • Toernooien · We organiseren op dit moment toernooien voor een zeer beperkt aantal maximaal spelers (8 tot 12). Deelname aan onze toernooien kan alleen wanneer je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt en je d.m.v. de CoronaCheck-app kunt aangeven dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Verder mogen we op dit moment alleen op 1,5 meter van elkaar spelen, waardoor spelen tegen elkaar alleen kan wanneer er twee tafels tussen de spelers staan. Je speelt dus alleen op eigen tafel. Het is daardoor wel fijn dat je kaarten herkent aan de hand van een afbeelding. Normaliter is er tijdens onze toernooien veel ruimte voor gezelligheid en het stellen van vragen maar door de huidige situatie is het helaas heel anders. We denken daarom dat deelname voor nieuwe spelers beter is zodra er minder maatregelen zijn.
  • Vrij spelen in de speelzaal · Vrij spelen in de speelzaal is vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid op dit moment niet toegestaan.

Laatste update: 2-2

Inloggen of Registreren
Home > Info > Corona maatregelen