Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Winteracties

In plaats van verschillende grote en kleine prijzen in de loterij, doen we vanaf nu steeds 1 grote prijs in de loterij. Daarvoor in de plaats hebben we elke dag van het jaar een actie! Dit kan een gratis extra zijn (die we verloten onder alle klanten die een bestelling hebben geplaatst of geven aan de eerste aantal bestellingen) of een aanbieding. Vooralsnog plaatsen we de acties alleen op onze Facebookpagina maar binnenkort ook op onze eigen site.

Winterloterij

Plaats vóór 1 april een bestelling en maak kans op een Chaos draft-pakket (24 verschillende boosters)! Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot. We maken kort na 31 maart de winnaars bekend!

Herfstloterij

Dit zijn de winnaars van de herfstloterij:

  • Hoofdprijs: Chaos draft-pakket voor 8 personen (24 verschillende boosters), 80 Schmeckles (betaalmiddel in onze fysieke winkel) en de mogelijkheid om de speelzaal in de winkel te gebruiken voor de draft is gewonnen door Ricardo uit Heerenveen
  • € 100 winkeltegoed is gewonnen door Martijn uit Nijmegen
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Jeroen uit Gouda
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Olivier uit Den Haag
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Michel uit Alkmaar

Aether Revolt

Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn te vinden in onze webshop, evenals de singles.

Eternal Masters

Er is een heruitgave van Eternal Masters en de boosterboxes en losse boosters zijn nu te bestellen in onze webshop.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home