Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United. Dit zijn de vier redenen om te kiezen voor Magicers:

Magicers loterij: Feestdagen editie

Doe jouw feestdagen inkopen bij Magicers en maak kans op 100 boosters of één van de 10 Holiday Gift Boxes! Voor elke bestelling die je plaatst én elke € 25,- die je uitgeeft in de webshop tussen 22 november en 31 december, ontvang je steeds 1 gratis token en 1 digitaal lot waarmee je prijzen kunt winnen. Op elke token staat een nummer dat is verbonden aan jouw account. Wanneer je een token aan een bekende geeft en diegene plaatst zijn/haar eerste bestelling en geeft dit nummer op, ontvangen jullie beiden vier extra loten. Je kunt de token(s) natuurlijk ook zelf houden.

Hoofdprijs: 100 boosters!
Daarbovenop verloten we ook nog 10 Holiday Gift Boxes Khans of Tarkir

Commander 2014 en Holiday Gift Box

Alle Commander 2014 singles zijn bekend en ook de decks zijn te bestellen. Ook leuk is de nieuwe Holiday Gift Box van Khans of Tarkir. Deze is geschikt voor de opslag van meer dan 2.000 kaarten en bevat o.a. 4 booster Khans of Tarkir en 6 geïllustreerde card dividers.

Khans of Tarkir compleet!

Alle losse kaarten uit Khans of Tarkir zijn bekend en staan in de webshop! Sarkhan, Sorin, de nieuwste clone-variant en (natuurlijk) de 5 fetch lands behoren tot de hoogtepunten en er is nog zoveel meer leuks te vinden in deze set, zoals de reeksen van 5 Khans (clan leaders), 5 nieuwe charms, 5 tri-lands, 5 Ascendancies en 10 dual tap-lands (à la Zendikar refuges).

Magicers loterij: Herfst Editie

Bekijk de uitslag in dit filmpje!

1ste prijs: Volledige Commander 2014 set
2e prijs: Boosterbox Khans of Tarkir
3e prijs: From The Vault: Annihilation
4e prijs: Fat Pack Khans of Tarkir
5e prijs: Duel Decks Speed vs Cunning 

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed. 

of Inschrijven
Inschrijven
E-mail adres*
Wachtwoord*
Naam*
Land*
Home