Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Zomerloterij

Naast onze kwartaalloterij hebben we verschillende kleine acties via onze site en social media! Dit kan een gratis extra zijn (die we verloten onder alle klanten die een bestelling hebben geplaatst of geven aan eerste aantal bestellingen) of een aanbieding. Vooralsnog plaatsen we de acties alleen op onze Facebookpagina maar binnenkort ook op onze eigen site.

Zomerloterij

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we tussen 1 juli en 30 september uitgeven, zijn allemaal geldig voor de zomerloterij! Je maakt kans op de volgende prijzen:

1. XL doos helemaal vol accessoires en boosters (t.w.v. +/- € 200)
2. Doos vol Magic goodies (t.w.v. +/- € 50)
3. Doos vol Magic goodies (t.w.v. +/- € 50)
4. Doos vol Magic goodies (t.w.v. +/- € 50)
5. Doos vol Magic goodies (t.w.v. +/- € 50)

De uitslag van de loterij maken we begin oktober bekend.

 

Ixalan

Of je nou van dino's, piraten, merfolk of vampieren houdt (of van Huatli natuurlijk), het maakt eigenlijk niet zo veel uit, want ze zijn er allemaal bij op Ixalan. Je vindt ze in boosterboxes, bundles en losse boosters en tussen de singles.

Commander 2017

Dit jaar zijn er 4 verschillende Commander decks: katten, draken, vampieren en tovenaars. Ook de complete set van 4 decks en de losse kaarten zijn in de voorverkoop.

Hour of Devastation

Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn hier te vinden in onze webshop en de singles staan hier.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home