Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Winterloterij (2018)

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 januari uitgeven, zijn allemaal geldig voor de winterloterij!

We maken binnenkort de prijzen voor de winterloterij bekend.

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 01-04-2018 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Herfstloterij (2017)

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. XL doos helemaal vol accessoires en boosters - Roderik
  2. Doos vol Magic goodies - Joshua van Hamel
  3. Doos vol Magic goodies - ChickenWingZ
  4. Doos vol Magic goodies - Steven Teunissen
  5. Doos vol Magic goodies - Sjoerd de Haan
 

Rivals of Ixalan

Alle sealed products van Rivals of Ixalan zijn in de voorverkoop beschikbaar. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Feestdagen

Met de feestdagen komen allerlei leuke nieuwe producten uit. Nu in de (voor)verkoop:

Ixalan

Of je nou van dino's, piraten, merfolk of vampieren houdt (of van Huatli natuurlijk), het maakt eigenlijk niet zo veel uit, want ze zijn er allemaal bij op Ixalan. Je vindt ze in boosterboxes, bundles en losse boosters en tussen de singles.

Commander 2017

Dit jaar zijn er 4 verschillende Commander decks: katten, draken, vampieren en tovenaars. Ook de complete set van 4 decks en de losse kaarten zijn in de voorverkoop.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home