Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Magicers loterij: Tweede kwartaal

Je maakt tot en met 30 juni met elke aankoop vanaf € 25 kans op diverse prijzen en de hoofdprijs van deze lente-editie is een boosterbox Modern Masters 2015! De tweede prijs is een Chaos draft voor 8 spelers (24 verschillende boosters). De derde prijs is € 100 winkeltegoed en er wordt driemaal € 50 winkeltegoed verloot. Voor iedere €25 die je besteedt, ontvang je een digitaal lot waarmee je meespeelt.

Winnaars van de Magicers loterij: Eerste kwartaal

We doen het dit jaar een beetje anders. We willen voor de overzichtelijkheid de digitale loten voor de loterij en de tokens die we meegeven met de bestellingen scheiden. Je krijgt nog steeds bij elke bestelling gratis tokens, alleen staat er vanaf nu geen code meer op. Je krijgt voor elke € 25,- die je tussen 1 januari en 31 maart per bestelling uitgeeft in de webshop een digitaal lot bijgeschreven in jouw account. Je kunt deze makkelijk terug vinden door te klikken op 'Loten' (linksonder het logo).

Hoofdprijs: VIP (Very Important Planeswalker) pakket (t.w.v. € 125) bestaande uit: Deelname aan de Modern Masters Grand Prix in Utrecht, Ultimate Guard Flip'n' Tray, Ultimate Guard zipfolio, 12 dobbelstenen + 2 spindown dobbelstenen en KMC kaarthoesjes - Gewonnen door Wouter Hoekman (Leeuwarden)
2de prijs: FRF Boosterbox + DTK Fatpack - Gewonnen door Ruben Jannes (Leopoldsburg, België)
3de prijs: Duel Decks Anthology - Gewonnen door Samuel Leeuwenburg (Utrecht)
4de prijs: FRF + DTK Fat Packs - Gewonnen door Johan van Seijen (Amsterdam)
5de prijs: FRF of DTK Fat Pack - Gewonnen door Jeroen Van Heel (Sint-Truiden, België)

Er wordt spoedig contact opgenomen met de winnaars.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed. 

of Inschrijven
Inschrijven
E-mail adres*
Wachtwoord*
Naam*
Land*
Home