Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Lenteloterij

Naast onze kwartaalloterij hebben we verschillende kleine acties via onze site en social media! Dit kan een gratis extra zijn (die we verloten onder alle klanten die een bestelling hebben geplaatst of geven aan eerste aantal bestellingen) of een aanbieding. Vooralsnog plaatsen we de acties alleen op onze Facebookpagina maar binnenkort ook op onze eigen site.

Lenteloterij

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 april uitgeven, zijn allemaal geldig voor de lenteloterij! Tussen 1 april en 30 juni maak je kans op de volgende prijzen:

1. Tundra (Revised)
2. € 100 winkeltegoed
3. Badlands (Revised)
4. Scrubland (Revised)
5. Plateau (Revised)

Geef je niet zo veel om een Revised dual land? Geen probleem! Als alternatief kan je kiezen voor een boosterbox en bundle Amonkhet i.p.v. Tundra, een bundle Amonkhet en een bundle Aether Revolt i.p.v. Badlands of Scrubland, en een bundle en deck builder's toolkit Amonkhet i.p.v Plateau.

De uitslag van de loterij maken we begin juli bekend.

Winterloterij

Urjan uit Spijkenisse heeft het Chaos draft-pakket (24 verschillende boosters) gewonnen!

 

Hour of Devastation

De voorverkoop van Hour of Devastation is begonnen. Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn hier te vinden in onze webshop en de singles staan hier.

Amonkhet

Amonkhet is de plane van Nicol Bolas, 5 goden en, misschien wel het belangrijkst, katten. Daarnaast tref je in 1 op de 130 boosters een extra zeldzame Invocation aan. Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn te vinden in onze webshop, evenals de singles.

Duel decks: Mind vs. Might

Duel Decks: Mind vs. Might bevat 2 decks van 60 kaarten en daarnaast o.a. 2 d20 spindown dobbelstenen. Je kan het volledige deck bestellen in onze webshop en de losse kaarten bekijken.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home