Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Zomerloterij

Naast onze kwartaalloterij hebben we verschillende kleine acties via onze site en social media! Dit kan een gratis extra zijn (die we verloten onder alle klanten die een bestelling hebben geplaatst of geven aan eerste aantal bestellingen) of een aanbieding. Vooralsnog plaatsen we de acties alleen op onze Facebookpagina maar binnenkort ook op onze eigen site.

Zomerloterij

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 juli uitgeven, zijn allemaal geldig voor de zomerloterij! Tussen 1 juli en 30 september maak je kans op prijzen die we binnenkort bekend zullen maken.

Lenteloterij

De winnaars van de lenteloterij zijn:

1. Kevin van den Bekerom - Tundra (Revised) (of boosterbox en bundle Amonkhet)
2. Ellen Verreth - € 100 winkeltegoed
3. PW Pouwels - Badlands (Revised) (of bundles Amonkhet en Aether Revolt)
4. Youri van der Zee - Scrubland (Revised) (of bundles Amonkhet en Aether Revolt)
5. Martijn den Teuling - Plateau (Revised) (of bundle en deck builder's toolkit Amonkhet)

 

Commander 2017

Dit jaar zijn er 4 verschillende Commander decks: katten, draken, vampieren. En zijn dat nou clerics? Ook de complete set van 4 decks is in de voorverkoop.

Hour of Devastation

Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn hier te vinden in onze webshop en de singles staan hier.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home