Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Winterloterij

Voor elke € 25 die je tussen 1 oktober en 30 december uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot. Hiermee maak je kans op leuke prijzen!

  • Hoofdprijs: Chaos draft-pakket voor 8 personen (24 verschillende boosters), 80 Schmeckles (betaalmiddel in onze fysieke winkel) en de mogelijkheid om de speelzaal in de winkel te gebruiken voor de draft
  • € 100 winkeltegoed
  • € 50 winkeltegoed
  • € 50 winkeltegoed
  • € 50 winkeltegoed

Loten worden bijgeschreven zodra een betaling is verwerkt. We maken kort na 31 december de winnaars bekend!

Zomerloterij

Dit zijn de winnaars van de zomerloterij:

  • Hoofdprijs: € 250 winkeltegoed is gewonnen door Marc uit Alken
  • € 100 winkeltegoed is gewonnen door Bjarne uit Brunssum
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Robert-Jan uit Middelburg
  • Potion Explosion bordspel is gewonnen door Sebastiaan uit Uitgeest

Eternal Masters

Er is een heruitgave van Eternal Masters en de boosterboxes en losse boosters zijn nu te bestellen in onze webshop.

Kaladesh 

Boosterboxes, bundles (opvolger van fat packs), losse boosters en deck builder's toolkits zijn te vinden in onze webshop, evenals de singles.

Nieuwe releases  

Eind augustus is Conspiracy uitgekomen. Niet alleen staat deze set garant voor uitdagende drafts, maar er zitten ook fantastische reprints tussen, zoals Berserk en Show and Tell.

Duel Decks Nissa vs. Ob Nixilis bevatten alternate art foils van Nissa, Voice of Zendikar en Ob Nixilis Reignited. Daarnaast zitten er nog leuke kaarten in als bijv. Treetop Village, Desecration Demon en Doom Blade en bevat de deck set ook nog 2 spindown dobbelstenen.

Eind september verschijnt de eerste set van het nieuwe Kaladesh block.

Eldritch Moon 

De laatste bescherming van Innistrad is vervaagd. Oude krachten treden voort om de wereld te verderven. Het voortbestaan van Innistrad ligt nu in de handen van een onwaarschijnlijke bondgenoot.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home