Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Winterloterij (2018)

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 januari uitgeven, zijn allemaal geldig voor de winterloterij!

 1. Masters 25 boosterbox
 2. Deelname Dominaria Prerelease
 3. Deelname Dominaria Prerelease
 4. Deelname Dominaria Prerelease
 5. Deelname Dominaria Prerelease
 6. Deelname Dominaria Prerelease

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 01-04-2018 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Herfstloterij (2017)

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

 1. XL doos helemaal vol accessoires en boosters - Roderik
 2. Doos vol Magic goodies - Joshua van Hamel
 3. Doos vol Magic goodies - ChickenWingZ
 4. Doos vol Magic goodies - Steven Teunissen
 5. Doos vol Magic goodies - Sjoerd de Haan
 

Dominaria

Jaya, onze goede vrienden Karn, Teferi en Urza zijn eindelijk terug. Zelfs Kamahl heeft beloofd even langs te komen en hij neemt zijn Verdant Force mee. Ook nieuwe gezichten als Valduk, Naban en Lyra zullen hun opwachting maken. De voorverkoop van alle sealed producten van Dominaria is begonnen. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Nieuwe producten van Ultimate Guard

We hebben ons assortiment van Ultimate Guard fors uitgebreid. Niet alleen zijn de SideWinders en Flip'n'Tray's nu beschikbaar in alle kleuren, ook bieden we diverse nieuwe accessoires aan:

Challenger decks

Op 6 april is de release van de 4 verschillende challenger decks voor standard. Deze zijn nu alvast verkrijgbaar in de voorverkoop. Omdat het nog onduidelijk is hoeveel we hiervan zullen kunnen aanbieden, hebben we in eerste instantie een beperkte voorraad. Zodra blijkt dat we meer decks beschikbaar krijgen, zullen we de voorraad aanvullen.

Rivals of Ixalan

Alle sealed products van Rivals of Ixalan zijn in de voorverkoop beschikbaar. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home