Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Lenteloterij (2018)

Voor elke € 25 die je uitgeeft in onze webshop, ontvang je één digitaal lot en de loten die we sinds 1 april uitgeven, zijn allemaal geldig voor de lenteloterij!

We maken binnenkort de prijzen voor de nieuwe loterij bekend.

De uitslag van de loterij maken we op of kort na 01-07-2018 bekend op Facebook en de homepage.

Uitslag Winterloterij (2018)

Er wordt contact opgenomen met de winnaars!

  1. Masters 25 boosterbox - kevin fikke
  2. Deelname Dominaria Prerelease - Kevin Otjes
  3. Deelname Dominaria Prerelease - Tom Hoffer
  4. Deelname Dominaria Prerelease - Simon Duijn
  5. Deelname Dominaria Prerelease - Sebastiaan van den Heuvel
  6. Deelname Dominaria Prerelease - Koen Kurvink
 

Commander Anthology II & Battlebond

Op 8 juni verschijnen zowel Commander Anthology II als Battlebond voor de liefhebbers van multiplayer. De decks en boosters zijn al beschikbaar in de voorverkoop.

Dominaria

Jaya, onze goede vrienden Karn, Teferi en Urza zijn eindelijk terug. Zelfs Kamahl heeft beloofd even langs te komen en hij neemt zijn Verdant Force mee. Ook nieuwe gezichten als Valduk, Naban en Lyra zullen hun opwachting maken. De verkoop van alle sealed producten van Dominaria is in volle gang. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Relic tokens

Boosters bevatten 3 Relic tokens en de tokens hebben 3 verschillende rarities. Willekeurig zullen sommige tokens foil zijn. Deze tokens zijn ook te gebruiken als life counter.

Duel Decks: Elves vs. Inventors

Op 6 april verschijnt Duel Decks: Elves vs. Inventors. De singles kan je hier al vinden en de voorverkoop en de deck set hier.

Nieuwe producten van Ultimate Guard

We hebben ons assortiment van Ultimate Guard fors uitgebreid. Niet alleen zijn de SideWinders en Flip'n'Tray's nu beschikbaar in alle kleuren, ook bieden we diverse nieuwe accessoires aan:

Rivals of Ixalan

Alle sealed products van Rivals of Ixalan zijn beschikbaar. Bestel nu je boosterboxes, bundles, losse boosters en planeswalker decks. De losse kaarten vind je hier.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home