Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Winteracties

In plaats van verschillende grote en kleine prijzen in de loterij, doen we vanaf nu steeds 1 grote prijs in de loterij. Daarvoor in de plaats hebben verschillende kleine acties via onze site en social media! Dit kan een gratis extra zijn (die we verloten onder alle klanten die een bestelling hebben geplaatst of geven aan de eerste aantal bestellingen) of een aanbieding. Vooralsnog plaatsen we de acties alleen op onze Facebookpagina maar binnenkort ook op onze eigen site.

Winterloterij

Urjan uit Spijkenisse heeft het Chaos draft-pakket (24 verschillende boosters) gewonnen! Voor elke € 25 die klanten voor 1 april hadden uitgegeven in onze webshop, ontvingen ze één digitaal lot. We maken binnenkort de prijzen van de nieuwe loterij bekend. De loten die we sinds 1 april uitgeven, zijn allemaal geldig voor deze nieuwe loterij!

Herfstloterij

Dit zijn de winnaars van de herfstloterij:

  • Hoofdprijs: Chaos draft-pakket voor 8 personen (24 verschillende boosters), 80 Schmeckles (betaalmiddel in onze fysieke winkel) en de mogelijkheid om de speelzaal in de winkel te gebruiken voor de draft is gewonnen door Ricardo uit Heerenveen
  • € 100 winkeltegoed is gewonnen door Martijn uit Nijmegen
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Jeroen uit Gouda
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Olivier uit Den Haag
  • € 50 winkeltegoed is gewonnen door Michel uit Alkmaar
 

Amonkhet

Amonkhet is de plane van Nicol Bolas, 5 goden en, misschien wel het belangrijkst, katten. Daarnaast tref je in 1 op de 144 boosters een extra zeldzame Invocation aan. Boosterboxes, bundles en losse boosters zijn te vinden in onze webshop, evenals de singles.

Duel decks: Mind vs. Might

Duel Decks: Mind vs. Might bevat 2 decks van 60 kaarten en daarnaast o.a. 2 d20 spindown dobbelstenen. Je kan het volledige deck bestellen in onze webshop en de losse kaarten bekijken.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed of geld.

Inloggen of Registreren
Home