Magic winkel met Magic kaarten prijsvergelijking

Magicers.nl is een webshop die het Magic: the Gathering -spelers makkelijk maakt door prijzen van Magic kaarten te vergelijken met andere winkels. Onze prijs is niet hoger dan de laagste prijs van concurrenten Nedermagic, Bazaar of Magic en Magic United.

Fate Reforged

Het is zover! We zitten in het verleden, 1.280 jaar terug, een tijd dat er nog draken waren op Tarkir. De clans zoals we die kennen uit Khans of Tarkir waren minder gebonden aan hun drie kleuren, wat we terug zien in de hybrid abilities van diverse kaarten. De bekende mechanics ProwessFerocious en Delve komen terug, maar er zijn ook nieuwe mechanics (of moeten we zeggen oude mechanics): Manifest, Bolster en Dash. Natuurlijk zitten er ook draken in de set en wie houdt er nou niet van draken. Gelukkig zit er ook nog een planeswalker in Fate Reforged en dat is niet de minste: Ugin.

Naast losse kaarten kan je ook boosterboxesfat packs en/of clash packs bestellen.

Magicers loterij: Eerste kwartaal 2015

We doen het dit jaar een beetje anders. We willen voor de overzichtelijkheid de digitale loten voor de loterij en de tokens die we meegeven met de bestellingen scheiden. Je krijgt nog steeds bij elke bestelling gratis tokens, alleen staat er vanaf nu geen code meer op. Je krijgt voor elke € 25,- die je tussen 1 januari en 31 maart per bestelling uitgeeft in de webshop een digitaal lot bijgeschreven in jouw account. Je kunt deze makkelijk terug vinden door te klikken op 'Loten' (linksonder het logo).

Hoofdprijs: VIP (Very Important Planeswalker) pakket (t.w.v. € 125) bestaande uit: Deelname aan de Modern Masters Grand Prix in Utrecht, Ultimate Guard Flip'n' Tray, Ultimate Guard zipfolio, 12 dobbelstenen + 2 spindown dobbelstenen en KMC kaarthoesjes
2de prijs: FRF Boosterbox + DTK Fatpack
3de prijs: Duel Decks Anthology
4de prijs: FRF + DTK Fat Packs
5de prijs: FRF of DTK Fat Pack

Magicers loterij: Feestdagen editie winnaars

Hoofdprijs: 100 boosters!
Gewonnen door: Svea Kooper (uit Oud-Turnhout, België)

10 keer Holiday Gift Boxes Khans of Tarkir
Gewonnen door: Tiemen Meijer (uit Cuijk), MA Mulder (uit Utrecht), Dennis Cleusters (uit Zeist), Lee Jung Baltus (uit Enschede), Jur Kroeze (uit Klazienaveen), Olivier Persijn (uit Lunteren), Jan-Willem (uit Utrecht), Ike Baarslag (uit Zwolle), Dimitri Delameilleure (uit Brugge, België) en Marco de Jong (uit Amersfoort).

Er wordt spoedig contact opgenomen met de winnaars.

Commander 2014 en Holiday Gift Box

Alle Commander 2014 singles zijn bekend en ook de decks zijn te bestellen. Ook leuk is de nieuwe Holiday Gift Box van Khans of Tarkir. Deze is geschikt voor de opslag van meer dan 2.000 kaarten en bevat o.a. 4 booster Khans of Tarkir en 6 geïllustreerde card dividers.

Inkoop van kaarten

Heb je kaarten in je verzameling waar je van af wilt? Kijk eens of ze op onze inkooppagina staan en wissel ze in voor winkeltegoed. 

of Inschrijven
Inschrijven
E-mail adres*
Wachtwoord*
Naam*
Land*
Home